Urheiluvedonlyönti tutuksi

Moni urheilun ystävä hakee lisäjännitystä peleihin asettamalla erilaisia vetoja seuraamistaan sarjoista tai esimerkiksi saman kierroksen peleistä. Usein pelifirmat tarjoavat yhdestä pelistä tai kilpailuista lukuisia erilaisia kohteita, joten halutessaan mahdollisuudet erilaisista vetojen yhdistelmistä ovat loputtomat. Suomessa suosituimpia vedonlyöntikohteita ovat perinteisesti olleet jääkiekko, jalkapallo, ravit ja yleisurheilu. Erityisesti kohteet, joita pääsee seuraamaan paikan päällä, ovat otollisia vedonlyöntikohteita, sillä tuolloin lisäjännityksen voi tuntea saman tien kentällä. Lisäksi lajit, joista sinulla saattaa olla ajankohtaista tietoa, josta olisi hyötyä vedonlyönnissä, kannattaa ilman muuta lisätä omiin riveihin.

sports-betting

Monen aktiivisemman vedonlyöjän suosikkilistalta löytyy myös Pohjois-Amerikan ammattilaissarjat, kuten NBA, NHL, NFL ja MLB eli Major League Baseball. Baseball ei kaikille suomalaisille ole välttämättä niin tuttu laji, mutta maailmanlaajuisesti kyse on kuitenkin yksi seuratuimmista lajeista.

Major League Baseball on aiemmin listatuista suurista ammattilaissarjoista kaikista vanhin eli kyse on todella perinteikkäästä lajista. Liiga on perustettu jo niinkin varhain kuin vuonna 1869. Laji on näkyvissä kaikkialla ja jopa Suomessa, vaikka sitä ei välttämättä aluksi uskoisikaan. Ei kuitenkaan tarvitse liikkua kaupungilla kovinkaan pitkään, kun ensimmäinen baseball- joukkueen fanituote, lippis tai takki tulee vastaan. Tutkimusten mukaan baseball on myös äärimmäisen vaativa laji henkisesti, joten myös vedonlyöjän näkövinkkelistä kyseessä on jännittävä laji.

Urheiluvedonlyönnissä yksi tärkeimmistä ominaisuuksista onkin varmasti omien tunteidensa säätely. Menestyksekkään vedonlyöjän täytyy tietää, milloin pelata suurella panoksella yhtä kohdetta ja toisaalta taas tiedostaa, milloin on järkevämpää pelata esimerkiksi kahden tai kolmen kohteen yhdistelmää pienemmällä panoksella. Tunteiden ei siis saa antaa vaikuttaa liikaa pelaamiseen esimerkiksi oman suosikkijoukkueensa kohdalla, mikäli tarkoitus on pelata pidemmän päälle menestyksekästä vedonlyöntiä. Lisäksi eri vedonlyöntifirmojen tarjoamissa kertoimissa on eroja, joten kannattaa seurata, mikä yhtiö tarjoaa omalle lajilleen ja omille kohteilleen parhaat kertoimet sekä huikeimmat bonukset. Laajan valikoiman joukosta oikean valinnan löydät Suomicasino.com -sivustolta, jossa listataan ja verrataan eri yhtiöitä ja kuvaillaan heidän tarjoamaansa valikoimaa.

Vedonlyöjän näkökulmasta kyseessä on loistava laji, sillä tarjolla on monenlaista kohdetta jokaiseen peliin ja monesti syöttäjän vire on suuressa roolissa pelin lopputuloksen kannalta. Ennen vetojen asettamista kannattaa siis aina tarkistaa kunkin joukkueen syöttäjien kyseisen hetken vire ja kunto.